Safari Lodge Horses

Over de Bright Millennium Campagne
Gelegen op de hoorn van Afrika, Ethiopië en is wereldwijd bekend als een land met dertien maanden zonneschijn, gezegend met de natuur, de geschiedenis en in het wild leven ....
Meer dan 80 naties en nationaliteiten van Ethiopië in vreedzame harmonie naast elkaar bestaan. De verweven leven van moslims, christenen en de gerepatrieerde Rastafarians, fascineren meeste op bezoek in het land. Hun verschillende kleurrijke tradities en gewoonten vangen geesten toeristen en ziel als geen ander de cultuur in de world.This unieke land heeft zijn eigen agenda en gevierd heeft, het begin van het nieuwe millennium in september 2007. Bij het draaien van dit nieuwe blad, willen we een verschil maken door samen met de belangrijkste personeel, en zich te concentreren op specifieke doelstellingen om deel te nemen in de ontwikkeling van het land voor Toerisme & Jongeren.
Weiterlesen...
 
Miss Adama
1. Het creëren van werkgelegenheid voor het volk, met name de jeugd.
2. Het creëren van community development projecten, die gelijktijdig verbeteren positieve bewustwording en bewaren's Ethiopië Beautiful.
3. Aansluiten van de wereldwijde markt voor toerisme naar Ethiopië en het bouwen van een platform voor de Afrikanen om zich te verenigen en samen te werken met andere continenten door Kunst & Cultuur.
Door de koppeling van Shashemane & Adama, twee stad in de Oromia regio om samen te werken bij het bereiken van deze doelstellingen, zijn we van plan om voorbeelden die zullen leiden tot andere gebieden van Ethiopië en Afrika gelijk, om hetzelfde te doen ...
 
Safari Lodge Adama Nazeret Ethiopia
De betoverende Safari Lodge
De Safari Lodge is een resort hotel ligt 99 kilometer afstand van de hoofdstad Addis Abeba. We zijn goed bekend als een rustige en prettige plek om te ontspannen, een heerlijke maaltijd en boeiend verblijf, of voor zaken of plezier.
Als u zich op een tocht op weg naar Adama (Nazareth), moet u niet missen de Safari Lodge, een nieuwe genadig en indrukwekkende hotel in de stad. Als u de belangrijkste stad van Adama, 100 meter van de brug kunt u ondertekenen hun plek op de rechterkant. Sla linksaf en volg de Pista weg, naar de ingang van het hotel. Gezien haar terug naar de drukke wegen van Adama, is de Lodge te midden van een mooie woonwijk, gevuld met groene verzorgde tuinen.
 
Waarom Safari Lodge
Onze missie is om u te voorzien van superieure service vanaf het moment dat u onze betoverende behuizing. Bij aankomst in onze beveiligde "Oasis", zult u worden gesust door de tropische tuinen, verleid door het kristal blauwe zwembad en verleidt door de robuuste fruitbomen. Onze moderne inrichting en creatief gebruik van cederhout geeft onze lodge een uitnodigende, natuurlijke sfeer. Eenvoudig gezegd, zijn we de ultieme ontsnapping! De Safari Lodge beschikt over 17 volledig ingerichte suites zijn uitgerust met een ruime woonkamer, badkamer met douche en bad. Geniet van een duik in het zwembad of gewoon salon op ligbedden met een gemengde drankje uit een van onze twee Coctails. U kunt dineren in ons internationale restaurant of in het weekend exotisch fruit in onze tuinen. Wil je een heel nacht in? Roomservice is ook beschikbaar.
Gezien haar terug naar de drukke wegen van Adama, is de Lodge te midden van een mooie woonwijk, gevuld met groene verzorgde tuinen. De Lodge biedt haar gasten een selectie van aantrekkelijke locaties waar ze kunnen dineren, ontspannen en schuilplaats. De toren staat in het midden van de compound voegt schoonheid en creëert een sfeer van romantiek naar de plaats, die een mooie en handige uitzicht op de Great Rift Valley. U vindt hun zwembad verfrissend en rustgevend richting verzengende temperaturen Adama's.
Weiterlesen...
 
Banner

ADDRESS

SAFARI LODGE ADAMA
P.O. Box 841 Adama Ethiopia
Tel: 022 1 12 20 11/13 Fax 022 1 11 51 02
Email: saf.log@ethionet.et
Director: leilaworku@yahoo.com